Nyhedsbrev
Medicinsamtale

Medicinsamtale21 Nov 2016

Nye kronikere kan få samtaler om ny medicin på Vordingborg Apotek Nu kan nye kronikere få en gratis Medicinsamtale, som skal sikre, at de kommer godt i gang med deres medicin.

Alt for mange kronikere har problemer med at tage deres medicin rigtigt og får derfor ikke det optimale ud af medicinen. Derfor får alle nye kronikere fra i år mulighed for en uddybende Medicinsamtale på apoteket.

Apoteket har fokus på, at medicinen skal tages på den rigtige måde og på de rigtige tidspunkter. Det handler om at få skabt nogle gode vaner, så patienten kan få hverdagen til at hænge sammen.

Samtalen er delt op i to. Første del af samtalen foregår på apoteket og anden del kan foregå på apoteket eller over telefonen. De to samtaler tager til sammen omkring 20 minutter.

Spørg på Vordingborg apotek eller hos lægen

Hvis man er interesseret i en Medicinsamtale, kan man enten spørge på apoteket eller hos sin læge. Det er et tilbud til patienter, som indenfor det seneste halve år har fået ordineret ny medicin for en kronisk sygdom. Samtalen på apoteket foregår ikke i skranken som den almindelige rådgivning på apoteket, men i rolige og diskrete omgivelser.

Apoteket kan gøre meget med vores daglige rådgivning i skranken, men i en situation som ny kroniker, hvor der er mange nye oplysninger at forholde sig til, så er det rart med lidt ekstra ro og lidt ekstra tid. Apoteket håber, at mange vil tage imod tilbuddet.

Medicinsamtalerne er et nyt tilbud på alle danske apoteker og er gratis for alle nye kronikere, som får ny medicin.

Seneste nyheder

Dine oplysninger